počet položiek: 0 0,00 €

Recenzia obchodu

12.06.2024

Skvelá komunikace Doručení do Rakouska

09.06.2024

Rychlé odeslání

02.06.2024

Bezproblémové vrácení zboží

27.05.2024

Rychlé vyřízení,kvalitní zboží

Spokojenost

24.05.2024

Rychlé dodání, bezproblémová výměna zboží za jinou velikost, velký výběr botiček za slušné ceny

21.05.2024

Rychlost, spolehlivost, komunikace

17.05.2024

Můj první nákup a spokojenost.

25.04.2024

Vynikající servis. Rychlé vyřízení Informace o připravené objednávce

25.04.2024

Vše na 1*, objednám znovu.

25.04.2024

Dobrý popis rozměrů

24.04.2024

rychlé vyřízení objednávky a dodání do zásilkovny

12.04.2024

Velmi vstřícni a ochotní

12.04.2024

Rychlá komunikace a odeslání zasilky

09.04.2024

rychlost, kvalita

02.04.2024

Rychlé vyřízení objednávky. Vše ok

31.03.2024

Líbil se mi sortiment.

28.03.2024

dokoknalost sama, najednou mne skoro neboli nohy

26.03.2024

Vše v pořádku, rychle doručení.

24.03.2024

Rychlost

14.03.2024

Jediný e-shop kde tento typ bot mají. Rychlé odeslání

08.03.2024

Rychlé dodání Komunikace s obchodem

28.02.2024

Bleskové odeslání zboží Zboží vypadá kvalitně Vše odpovídá popisu a foto

22.02.2024

Vsme v pořádku a rychlé. Doporučuji

22.02.2024

Velký výběr bot i velikostí, velmi rychle posláno.

20.02.2024

Boticky jsou nejen krasne ale male se v nich dobre chodi

17.02.2024

Rychlost dodání kvalitní obuv Velmi pěkné motivy

16.02.2024

Skvělé mi poradili, už několikrát jsem nakupovala a opět zase spokojenost. Široký výběr kvalitních Barefoot bot.

14.02.2024

Strašně milí zaměstnanci, hned po příchodu se nám věnovali. Nespěchali na malého nechali ho v klidu rozpoutat. Pak mu změřili. Jodidlo a pak i nášlapnost vybrali vhodné botky. A ještě nám to tam na prodejně uschování dva dny. Velmi skvělý přístup.

10.02.2024

výborná komunikace , rychlost, opravdu velká nabídka

06.02.2024

Rychlost doručení Péče o zákazníky

01.02.2024

Vše v pořádku, spokojenost.

27.01.2024

Měla jsem štěstí na velmi příjemnou paní prodavačku, byla velmi milá, vstřícná, ochotná a měla profesionální vystupování i chování. Kéž by takovýchto bylo všude dost !!!

Dobrý den, děkujeme Vám za milou zpětnou vazbu a těšíme se na Vaši příští návštěvu u nás, Za Barefoot botky zdraví Hanka

14.01.2024

Rychlost Výborná komunikace

09.01.2024

Rychlost, vse v poradku

02.01.2024

Vše v pořádku, rychlé doručení

Hezký den, děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu, moc si jí vážíme. Za Barefoot botky zdraví Hanka

05.12.2023

Rychlost komunikace

Marně jsem hledal zvonek, který tam není - musí se zavolat na telefon

Velice příjemná zkušenost, doporučuji

05.12.2023

výběr a cena bot vše potřebné informace k výběru vhodné velikosti rychlé odeslání

Doporučuji

04.12.2023

Veľmi rýchle dodanie Dobré ceny Sortiment

02.12.2023

Kvalitní zboží za super ceny, spolehlivost, rychlost dodání objednávky

Hezký den, děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu, moc si jí vážíme. Za Barefoot botky zdraví Hanka

01.12.2023

Extremne rychle odeslani

29.11.2023

Rychlost

28.11.2023

Rychlé dodání

21.11.2023

dobrý výběr přiměřené ceny přehledný web

20.11.2023

rychlé odeslání rychle vyřízeno vrácení i vrácení peněz

Eshop odeslal botičky obratem, takže přišly velmi rychle. Bohužel jsem nezvolila správně a tak jsem vracela. S vrácením problém nebyl, bylo také rychle vyřízeno a bez zbytečného odkladu vráceny i peníze.

16.11.2023

jsem velice spokojená jak s dodáním tak s objednáváním

01.11.2023

Rychlé dodání

30.10.2023

Obchod jsem využila poprvé, spokojenost, spolehlivost.

16.10.2023

Rychlé jednání i dodání

14.10.2023

Rychlost doruceni, komunikace obchodu

10.10.2023

již vícero nákupů a vše bylo OK

03.10.2023

Rychlé odeslání zboží

02.10.2023

velký výběr rychlé odeslání vybraného zboží

01.10.2023

rychlost

26.09.2023

Rychlost, nejlepší cena

Nic

25.09.2023

super

25.09.2023

Velmi milá, vstřícná a profesionální obsluha. Velmi doporučuji.

05.09.2023

Rychlost dodání zboží. Vše bylo v pořádku

18.08.2023

Velký výběr Prozákaznický přístup - ochotní, po telefonu poradili, přeměřili Rychlé odeslání Při registraci super rychlé zadání při vrácení nebo reklamování zboží

08.08.2023

rychlost dodani cena

01.08.2023

Sandálky sedeli super no bohužiaľ sa po pár noseniach rozpárali a pripravujem reklamáciu

25.07.2023

Super

15.07.2023

Velmi dobrá zzkušenost s obchodem. Objednávka byla včas a přesně vyřízena k mé spokojenosti.

03.07.2023

Rychlé dodání Velký výběr barefoot bot

30.06.2023

OK

29.06.2023

obchod výborně komunikuje se zákazníkem

28.06.2023

Nejlepší cena a hlavně měli požadovanou velikost

27.06.2023

Rychlost

26.06.2023

Rychlé dodání Pěkné zboží Krásně zabaleno

24.06.2023

Rychlé dodání Perfektní komunikace

22.06.2023

Naprosto spolehlivý obchod

21.06.2023

Milé , ochotné a profesionální ženy pracující v tomto obchodě

20.06.2023

Velmi rychlé jednání Lepší ceny produktů

11.06.2023

veliký výběr bot hlavně pro děti, ale i pro dospělé

08.06.2023

Mily a ochotny personal

29.05.2023

Velmi rychlé odeslání objednávky Měli i zboží, které jinde neměli.

Obchod odeslal botky velmi rychle. Doporučuji.

29.05.2023

Rychlost doručení, stejne tak rychlost pri výměně, odpověď na dotaz behem pul hodiny ve 21h!!!! Skvely servis, doporucuji

24.05.2023

rychlost dodání milé poděkování za nákup

24.05.2023

Rychlé dodání Rychlá a bezproblémová výměna zboží

Doporučuji. Objednala jsem boty dětem a musela jsem řešit výměnu za menší. Vše proběhlo naprosto bez problémů a rychle. Děkuji.

18.05.2023

Velký výběr kvalitních bot.

17.05.2023

velký výběr barefoot obuvi

13.05.2023

Obrovský výběr bot za dobré ceny.

05.05.2023

Přehledný obchod s nabídkou pro mne zajímavých bot. Rychlé dodání zboží. Jsem spokojená.

03.05.2023

Doporučuji!

02.05.2023

Velký výběr,příjemné ceny a rychlé doručení.

28.04.2023

Skvělá komunikace (osobní i on-line) Velký výběr a velmi dobré "poradenství" (vhodnost, vysvětlení rozdílů, atd.)

V kamenném obchodě jsem vybral boty, některé jsem koupil, jiné neměli v mé velikosti, proto jsem je objednal na internetu z jiné provozovny tohoto obchodu. Boty přišly cca do 3 dnů, ale neseděla mi velikost - výměna byla vyřešena obratem a všechny zakoupené boty jsou naprosto super. Veliká spokojenost s jednáním ze strany obchodu, ochotou...je zkrátka vidět, že je jejich práce baví.

18.04.2023

Vše na jedničku, rychlé.

děkujeme moc

12.04.2023

skvělý výběr detailní popis bot rychlé odeslání

Mnou mnohokrát vyzkoušený eshop - vřele doporučuji!!

12.04.2023

Vše perfektní. Koupili jsme zde dvoje boty Paperkrane - jedny Chelsea se zebrovanou podrážkou - krásný design, dcera maximálně nadšená a tyto černé (bohužel v kožené verzi nebyl k dispozici dívčí desing, ale boty jsou pěkně provedené). Jen tenisky jsme nakonec koupili ve starší verzi Leo jinde, s jahodou přišly pubertální dceři moc dětské. Paperkrane jsou jedny z mála bot na úzký kotník a úzkou nohu. Jsem velmi ráda, že obuv tohoto výrobce nabízíte - v současné době jsou v prodeji jen u třech eshopů v celé ČR a minimálně jeden z nich již s tímto výrobcem končí. Vřele se přimlouvám za větší velikosti a dívčí verze obuvi i pro další sezóny - boty pro úzké nohy ve větších velikostech 35 a výše jsou nedostatkovým zbožím. Moc děkuji, za mne je Váš obchod jeden z nejlepších obchodů s obuví.

01.04.2023

Mily a trpelivy personal

01.04.2023

Naprosto spokojen

09.03.2023

Lze využít rezervace na určitý čas. Ochotný, milý, trpělivý a produktů znalý personál. Umí skvěle poradit.

07.03.2023

Velký výběr, ochotný personál

06.03.2023

rychlost dodání komunikace bezproblémové vrácení zboží

balení obuvy

Z obchodu jsem objednala botky na základě kladných recenzí na internetu. Botky přišly rychle, mohly být trošku lépe zabalené, v krabici lítaly ze strany na stranu. Po obdržení zboží jsem měla ještě doplňující dotazy, všechny mi byly rychle zodpovězeny prostřednictvím chatu na webu. Bohužel mi boty neseděly, jak bych potřebovala, musela jsem vrátit prostřednictvím zvýhodněné zásilkovny. Vrácení proběhlo v pořádku, peníze vráceny v zákonné lhůtě na účet.

06.03.2023

Super

01.03.2023

Zboží bylo rychle doručeno.

16.02.2023

Slušně chování, dobrá komunikace, vřele doporučuji

09.02.2023

Super komunikace, rychlé dodání, i když jsem jedny botky vracela ( dvoje si ponechala :-), vše proběhlo velmi rychle a bez problémů, peníze v pořádku vráceny na účet. Určitě to nebyla poslední objednávka.

17.01.2023

rychlá dodávka opovídající kvalita

maximální spokojenost

22.12.2022

Všechno naprosto super, bleskove doručení, botky skvěle.

22.12.2022

super

Ohodnocení

barefoot asociace Podnikavá žena RUP

Pridajta sa k nám

Ďakujeme za dôveru
 

Novinky

Chcete být informováni o našich akcích? A navíc dostat slevu na první svůj nákup u nás?

  • Z odběru novinek se můžete kdykoli jednoduše odhlásit. Naše zásady zpracování osobních údajů najdete zde
Copyright © www.barefoot-botky.sk, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz